De Herfst komt eraan!!!

Het wordt weer herfst. Komende donderdag rond de klok van 16:00 uur heb ik mij laten vertellen begint de herfst officieel.

De seizoenen wisselen weer, de zomer is echt voorbij en het gure, stormachtige weer ligt op de loer.

Wat doe je nu met je voeten en je handen? Waar let je op nu het weer kouder gaat worden?

-Verwijder allereerst alle nagellak van de teennagels en van je handen. Laat ze kaal zodat je nagels weer lucht krijgen. Controleer je teennagels goed op eventueel beginnende schimmelnagels. Weet je niet hoe dat eruit ziet maak dan een afspraak bij een pedicure voordat je je voeten wegstopt in sokken en schoenen.

- Haal je zomereelt (harde rand bij je hielen en aan de zijkant van de voet) weg met een puinsteen en crème je voeten lekker in met een goede verzorgende voeten crème

Je zomereelt kun je verwijderen met een puinsteen, ga hiermee zachtjes over je voeten totdat het eelt weg is. Ga er niet te lang mee door ! Teveel eelt/huid verwijderen is erg pijnlijk. Is het te veel eelt voor puinsteen maak dan een afspraak bij een pedicure om het weg te laten snijden. Dit doet echt geen pijn.

De herfst is de ideale tijd om eventuele voetproblemen aan te pakken. Dus als je voetschimmel, Schimmelnagels of kloven in je hielen hebt kun je nu aan de slag!!

Je hoeft je geen zorgen te maken over het uiterlijk want iedereen heeft sokken en schoenen aan. Dus haal al je nagellak eraf en laat het eraf.!

-Nu je voeten de hele dag weer in sokken en schoenen gaan, controleer die ook eens. Zijn de schoenen nog stevig genoeg of erg uitgelopen en versleten. En dus aan vervanging toe. Zijn de sokken van goede kwaliteit. Kies het liefst voor katoenen sokken en geen badstof deze laten geen lucht door.

Investeer in een paar goede schoenen en sokken en in een goede voet crème . En verzorg je voeten de hele winter door. Dit hoef niet iedere dag maar 1x per week een verwen- en verzorgmoment voor je voeten en jezelf is geen overbodige luxe en ook nog eens erg lekker.

Lekker je voeten in een voetenbad en verzorg dan dat je nagels recht zijn. Verzorg je nagelriemen met een nagelriemolie. En vergeet je voeten niet in te crèmen voor het slapen gaan.

En nu je handen, hoe bereid je die voor op de gure herfstdagen?

Let allereerst op of je handcrème goed bij deze dagen past, voedt het de huid echt voldoende? En heb je je handschoenen al klaar liggen? Het hoeven geen hele dikke te zijn zoals voor de winter maar dunnen die je handen beschermen tegen de wind zijn al genoeg. Zo voorkom je dat je huid uitdroogt door de koude temperaturen buiten en de warmte van kachels binnen.

Ook je handen mag je nu extra aandacht geven en uitgebreider verwennen.Je kunt ze dagelijks incremen met een goede handcreme! Vindt je dat overdag niet handig ? Smeer dat voor het slapen gaan een dikkere laag op je handen en doe katoenen handschoenen (of sokken) aan en laat het de hele nacht intrekken. De volgende morgen heb je heerlijk zachte handen. Wat je wekelijks ook kunt doen om je handen te beschermen is een handmasker. Zo voed je je huid wat intensiever en zijn ze goed beschermd tegen de gure kou. Ook je nagelriemen kun je nu verzorgen met een nagelriemolie.

Mon, 19 September

My website

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

This is the main content area

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh.

Ut fermentum massa justo sit amet risus.