VoorwaardenVoorwaarden

-Medisch Pedicure Corine de Ruiter werkt op afspraak, uiteraard met flexibele mogelijkheden. Een afspraak in de avonduren is ook mogelijk.

-Tijdens de behandelingen ben ik niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden. Ik heb nummerweergave en probeer altijd terug te bellen.

-Als u een afspraak heeft is het prettig dat u op tijd komt. De tijd die u te laat bent gaat helaas van de behandeltijd af. Ik kan uw voeten dan niet behandelen zoals u dat van mij gewend bent.

-Helaas is medisch pedicure Corine de Ruiter op dit moment niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, aangezien de Praktijk op de eerste verdieping bevind. Daarom kom ik dan graag bij u aan huis voor een behandeling.

-Bij afwijkingen aan of op uw voeten kan het in sommige gevallen nodig zijn u door te verwijzen naar uw huisarts of podotherapeut of specialist.

-Producten ter behandeling van uw voetklachten en producten ter verzorging van uw voeten zijn verkrijgbaar in de praktijk.

-Er wordt tijd voor u gereserveerd voor een behandeling. U kunt uw afspraak tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren of verzetten. Anders ben ik genoodzaakt de kosten van de afgesproken behandeling in rekening te brengen.

-Alle door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zonder uw toestemming worden geen gegevens aan derden verstrekt.

-Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

-Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.Voor al uw voetzorgen

Contact

Medisch pedicure Corine de Ruiter

Andoorn 99
8265 KK Kampen