Voorjaar

Begint het al te kriebelen? De zon schijnt al een paar dagen uitbundig. De vogels zijn voor dag en dauw aan het werk. Voor de nieuwe generatie. Zo ook de musjes onder of rond de dakgoot van mijn praktijk. Als ik tijdens het werken goed luister hoor je zachtje getik en gepiet. Het is een drukte van jewelsten op het geluidniveau van de mus.  Heb gelezen dat het niet goed gaat met de mus en daarom laten we het ook lekker zitten. Ik vind het ook wel wat hebben al die noestige arbeid en ijver. Tip van het internet is dat de omgeving er niet strak en netje uit moet zien. Nu kan ik je vertellen dat dat in onze tuin ook niet het geval is. Veel gras, struiken en andere rommel. Ook helpen de kippen daar aan mee. Door hun stevige gekrab in het hok komt er wel eens wat er buiten. Wat dan weer door de mussen gewaardeerd wordt. De kippendames wrden daar dan weer erg druk en nerveus van.  Trouwens wist je dat de mus wel 7 eieren legt en dat ze 12 dagen broeden. Dat een kuiken 3 gram weegt en de mus zelf maar 30 gram. En dat het dus wel heel erg druk is voor zo'n klein beestje.

Maar nu genoeg over de mus. Ook wij hebben voorjaar en nu wordt er ineens gekeken naar de onderdanen die we de hele winter weg hebben gestopt in warme dichte schoenen. Die we niet waarderen om wat ze iedere dag voor ons doen. Maar nu moeten ze ineens getoond kunnen worden in slippers of sandalen. En eigenlijk vindt je die enen nagel niet zo prettig en schaam je je ervoor. Al met al moet en wil je ineens dat die voeten er netjes en mooi uit zien. En dat is niet in een keer geregeld. Je heb vorig jaar het ook al eens geprobeerd en ben je bij de drogist geweest en heb je middeltjes geprobeerd. Maar geen van allen doet wat jij wilt en pak je het flesje knal rode nagellak maar weer om o die nagel te verstoppen. Maar wat je niet weet is dat je die nagel dan nog verder beschadigd en kapot maakt. Neem nou eens een echte stap en maak een afspraak. Samen kunnen we beginnen met het er mooier uit laten zien van je nagel. Het is niet in een keer voor elkaar. Maar het is nog vroeg en voor de zomer zijn we een heel eind. Mocht het tegen die tijd echt nodig zijn om die nagel mooier te laten lijken dan doen we dat. Met de juiste uitleg en behandeling. Maar dan alleen voor die 14 dagen die je op het strand gaat door brengen. Daarna gaan we weer verder de behandeling.

Twijfel niet langer en zet die stap. Het is nog vroeg. 

Wie weet tot snel!!!!

Thu, 12 March

My website

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

This is the main content area

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh.

Ut fermentum massa justo sit amet risus.