Journalist

Tja, mijn eerste blog en ik moet natuurlijk wel iets te vertellen hebben. Ik vind het best lastig en moeilijk maar ik ga het toch proberen.

Ik zit rustig in mijn praktijk wat administratief werk te doen. Wat dingen bij vullen en spullen klaar zetten voor een afspraak die zo gaat komen. Op eens gaat de telefoon en de stem aan de andere kant zegt: "kom maar op met die behandeling". Even weet ik niet war de persoon het over heeft maar al snel dringt het tot mij door. Het is de journalist van Kampen.nl van het artikel Willem over de vloer. Ik had hem een mailtje gestuurd met de uitnodiging om eens bij mij over de vloer te komen voor een behandeling en een kijkje in de praktijk. Na even wat gepraat te hebben maken we een afspraak die ons samen het beste uitkomt. Het wordt as. maandag. Voordat er opgehangen wordt wordt er nog snel even gezegd: "O ja, ik neem ook een fotograaf mee!" Na een leuk en tot maandag zit ik weer alleen in mijn praktijk met een heleboel gedachtes. Heb ik wel genoeg te vertellen? Hoe zullen de reacties zijn? Wat kan er gaan gebeuren? enz. enz.

Dan gaat de telefoon weer een medewerker van een van de thuiszorgen hier in de stad. Ze wil een afspraak maken voor een nieuwe cliënt die erg toe is aan een behandeling. Ja, het is  een diabeet en of ik bij die persoon thuis kan komen.

Fri, 13 February

My website

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

This is the main content area

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh.

Ut fermentum massa justo sit amet risus.